wat je wilt weten

Over ons

Maak kennis

Maak kennis

Persoonlijke aandacht

Butterstreet is het antwoord op vragen over complexe eCommerce migraties, eCommerce ontwikkeling, marketing en bedrijfskundige vragen voor je webshop! Oftewel, wij denken graag met je mee over hoe je je bedrijf online het beste in de markt kunt zetten. Als partner van o.a. Lightspeed kunnen we je adviseren en helpen om een gehele of deel van je e-commerce omgeving op te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in complexe eCommerce migraties, zoals Magento naar Lightspeed of Shopify.

Onze expertise gaat verder dan alleen eCommerce ontwikkeling en begeleiding. Naast onze uitgebreide expertise in eCommerce met ruim 12 jaar ervaring bieden onze consultants ondersteuning bij financiële en bedrijfskunde vraagstukken.

Gaat het heel goed met je eCommerce bedrijf en ben je toe aan de volgende stap? Of gaat het een keer wat minder dan verwacht? Onze (technisch) bedrijfskundige consultants hebben ervaring in eCommerce, samen met onze financiële experts geeft Butterstreet 21 uitgebreide ondersteuning bij complexe vraagstukken.

Butterstreet is ontstaan uit de behoefte van meer dan 12 jaar eCommerce. Voor onze eigen eCommerce websites waren wij opzoek naar experts op het gebied van marketing, bedrijfskunde, financiële zaken en technische ontwikkelingen.

Ecommerce Software als middel en niet als doel!

Heb jij stress van je huidige eCommerce oplossing omdat een wijziging lang duurt en je last hebt van kostbaar onderhoud? Neem eens contact met ons op, wij geven uitgebreid advies over hoe je een migratie kunt aanpakken zonder dat je website offline moet.

Complexe Ecommerce Migratie van Magento naar Lightspeed?

Geen probleem, ons team heeft uitgebreide ervaring met het migreren van alle data naar moderne eCommerce systemen.

Goed om te weten, wij bouwen geen Magento webshops, wel helpen we je overstappen of je huidige shop te onderhouden zodat je daarna eenvoudig kunt overstappen op een zorgeloos eCommerce systeem.

Ons verhaal

Over ons

Een beknopte historie

 • 2002

  2002

  Hello World

  De eerste vonk ontstond in november 2002: we bouwden een website met als doel om websites voor anderen te bouwen. Vanaf 2007 hebben we deze kennis gebruikt voor het ontwikkelen van eigen webshops.

 • 2007

  2007

  Eerste ecommerce website

  Wij observeerden nauw de ontwikkelingen op het internet en in het bijzonder een trend die net was begonnen: online winkelen. In 2007 hebben we onze eerste webshop ontwikkeld, gebaseerd op OSCommerce.

 • 2014

  2014

  Behoefte aan een goede agency voor onze eigen webshop

  Naarmate we meer webshops voor ons zelf hadden ontwikkeld en we een heel team hadden waarbij we alles voor de webshop inhuis deden, van logistiek tot en met de marketing, merkten wij dat alles zelf doen niet langer mogelijk was. Hiervoor hebben we wel eens geprobeerd te werken met externe partners, maar we merkten dat die vaak minder wisten van ecommerce dan wij zelf. Daarom zijn we Butterstreet 21 begonnen (We zaten toen ook al in de Nieuwe Boteringestraat 21). Vanuit daar hebben we de basis gezet voor een ecommerce partner welke zich alleen focust op ecommerce.

 • 2015

  2015

  Eerste internationale webshops Duitsland & Frankrijk

  We bouwen onze eerste Duitstalige en Franstalige webshops, inclusief de inrichting van de logsitek, klantenservice. De webshop voldoet aan de eisen van deze specifieke landen zodat het vertrouwen geeft en als lokale organisatie overkomt.

 • 2019

  2019

  Eerste stappen buiten Europa

  In Nederland lopen we voor op het gebied van ecommerce als we binnen Europa kijken, wijzelf laten ons al vanaf dag één inspireren door de noord Amerikaanse markt. Hoe werkt het daar? Vanaf 2019 hebben we besloten actief te worden in Noord Amerika en zijn we daar regelmatig aanwezig op ecommerce en marketing evenementen. Daarnaast hebben wij hier geleerd dat je pas echt verder komt als je goed wordt begeleid. Daarom hebben we vanaf 2019 ook altijd een noord amerikaanse coach welke ons helpt te groeien. Online ondernemen is topsport en een topsporter laat zich ook coachen.

 • 2020

  2020

  Emercify Marketing Evenement

  In dit jaar wordt de wereld opgeschrikt door een pandemie, daarom hebben we toen een virtueel congres geoarganiseerd met ruim 25 sprekers. Ons doel, kennis delen, want nog lang niet iedereen weet hoe je slim online geld kan verdienen.

 • 2021

  2021

  Butterstreet actief in noord amerika

  Na enkele jaren aanwezig te zijn geweest starten we met onze eerste noord amerikaanse klanten.

 • Be Part
  Of Our
  Story!