Butterstreet 21

Call inplannen

Praat met ons

Boek een gratis clarity call

Op zoek naar persoonlijk advies? Wil je weten wat onze werkwijze is of heb je gewoon even wat duidelijkheid nodig? Vanuit deze (Zoom) call bespreken we jouw wensen en kijken we of wij een passende oplossing voor jou hebben. Je boekt de virtuele afspraak eenvoudig door via onderstaande kalender een geschikt moment te zoeken. De clarity call is gratis.

Recente resultaten

Gemaakt met liefde

...

Tails Up, Pup

Shopify
...

Eccellente.nl

Lightspeed
...

Agrargiganten.de

Lightspeed

Onze expertise

meer dan 18 jaar ervaring

E-mail marketing

Haal meer uit je bestaande klanten met onze bewezen e-mail marketing strategieën

Meer informatie

Webshop ontwikkeling

Wij hebben 18 jaar ervaring met het ontwikkelen van webshops en leveren maatwerk en onderhoud aan verschillende e-commerce partijen.

Meer informatie

Responsive Thema Design

Laat een modern thema ontwikkelen voor je webshop, gericht op snelheid en het verbeteren van conversie.

Meer informatie

Conversion Rate Optimalization

Valt de omzet en de marge tegen op jouw webshop? Wij optimaliseren je webshops met als doel het verhogen van de marge en omzet

Meer informatie

API koppelingen

Koppel je webshop met een leveranciers of fulfilment partners. Wij regelen het voor je.

Meer informatie

Ecommerce Coaching

Bekijk je business vanuit een andere hoek en doe inspiratie op die jouw business doet groeien.

Meer informatie

De vertrouwde groeipartner

van Succesvolle Ondernemingen

Over ons

Een beknopte historie

 • 2002

  2002

  Hello World

  De eerste vonk ontstond in november 2002: we bouwden een website met als doel om websites voor anderen te bouwen. Vanaf 2007 hebben we deze kennis gebruikt voor het ontwikkelen van eigen webshops.

 • 2007

  2007

  Eerste ecommerce website

  Wij observeerden nauw de ontwikkelingen op het internet en in het bijzonder een trend die net was begonnen: online winkelen. In 2007 hebben we onze eerste webshop ontwikkeld, gebaseerd op OSCommerce.

 • 2014

  2014

  Behoefte aan een goede agency voor onze eigen webshop

  Naarmate we meer webshops voor ons zelf hadden ontwikkeld en we een heel team hadden waarbij we alles voor de webshop inhuis deden, van logistiek tot en met de marketing, merkten wij dat alles zelf doen niet langer mogelijk was. Hiervoor hebben we wel eens geprobeerd te werken met externe partners, maar we merkten dat die vaak minder wisten van ecommerce dan wij zelf. Daarom zijn we Butterstreet 21 begonnen (We zaten toen ook al in de Nieuwe Boteringestraat 21). Vanuit daar hebben we de basis gezet voor een ecommerce partner welke zich alleen focust op ecommerce.

 • 2015

  2015

  Eerste internationale webshops Duitsland & Frankrijk

  We bouwen onze eerste Duitstalige en Franstalige webshops, inclusief de inrichting van de logsitek, klantenservice. De webshop voldoet aan de eisen van deze specifieke landen zodat het vertrouwen geeft en als lokale organisatie overkomt.

 • 2019

  2019

  Eerste stappen buiten Europa

  In Nederland lopen we voor op het gebied van ecommerce als we binnen Europa kijken, wijzelf laten ons al vanaf dag één inspireren door de noord Amerikaanse markt. Hoe werkt het daar? Vanaf 2019 hebben we besloten actief te worden in Noord Amerika en zijn we daar regelmatig aanwezig op ecommerce en marketing evenementen. Daarnaast hebben wij hier geleerd dat je pas echt verder komt als je goed wordt begeleid. Daarom hebben we vanaf 2019 ook altijd een noord amerikaanse coach welke ons helpt te groeien. Online ondernemen is topsport en een topsporter laat zich ook coachen.

 • 2020

  2020

  Emercify Marketing Evenement

  In dit jaar wordt de wereld opgeschrikt door een pandemie, daarom hebben we toen een virtueel congres geoarganiseerd met ruim 25 sprekers. Ons doel, kennis delen, want nog lang niet iedereen weet hoe je slim online geld kan verdienen.

 • 2021

  2021

  Butterstreet actief in noord amerika

  Na enkele jaren aanwezig te zijn geweest starten we met onze eerste noord amerikaanse klanten.

 • Be Part
  Of Our
  Story!